Ajuntament de Teià

Informació Institucional

Representants polítics, retribucions, normativa, empleats públics, etc

Gestió econòmica
Pressupostos, Subvencions, contractacions, períodes de pagament, contractes ...
Participació ciutadana

Espais i mecanismes de participació ciutadana, tràmits i processos

L'alcaldessa Gemma Rosell

 


gemma

Benvolguts, benvolgudes,
 
Com a primera alcaldessa de la història de Teià, i en nom del Consistori, em complau donar-vos la benvinguda cordial a aquest portal d’accés al nostre municipi, i al conjunt de recursos i serveis d’internet que ofereix l’Ajuntament de Teià. Les notícies més destacades, el dia a dia de la nostra vila, l’agenda cultural i festiva, l’àrea per als tràmits administratius; i, principalment, vull convidar-vos a aquest espai de relació, comunicació i participació, dissenyat per compartir amb vosaltres: particulars, entitats i col·lectius. Adreceu-nos suggeriments, peticions, aportacions, idees i iniciatives. Escriviu-nos dubtes, queixes i preocupacions. Al final, adjunt, trobareu el correu electrònic de l’alcaldia.
 
Per mitjà d’aquest web refermo el meu compromís amb la transparència i per assegurar un govern obert, compromès i proper. Per aquest motiu mantindrem aquest lloc virtual actualitzat, i hi procurarem millores constants. El repte continua sent treballar plegats per l’avui i pel demà de Teià, considerant el passat. Permanentment al servei de la gent, escoltant i donant resposta, fent política de proximitat.
 
Si no sou veïns i veïnes del nostre terme, us animo a fer servir aquesta finestra al poble per conèixer-nos una mica millor. Teià és un municipi acollidor el valor principal del qual són les persones, els seus habitants. Així com el teixit associatiu veïnal, sociocultural, artístic i esportiu especialment divers, dinàmic i emprenedor que el configura. També el patrimoni ambiental i historicogeogràfic abundant que suma més d’un centenar de masies i cases senyorials, per exemple. No dubteu a visitar-nos. Us exhorto a descobrir tot allò que us podem oferir.
 
M’acomiado, confiant que la navegació digital us resulti agradable i eficient, i amb el desig sincer de saludar-vos properament. 

Gemma Rosell
Alcaldessa
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.Ajuntamentdeteia