SERVEIS

 

Butlletí 148   [març 2023]

Després de 14 anys com a alcalde (2003-2009 i 2015-2023), m’acomiado definitivament de la políticamunicipal. Però abans voldria destacar quatre fets i accions de govern.

En matèria d’habitatge públic protegit, acabem de signar amb l’INCASÒL el conveni del projecte i la construcció de 18 pisos de lloguer al Blanqueig en un solar que hem pogut obtenir gràcies a l’aprofitament urbanístic del Pla de Millora Urbana, de promoció privada, amb sostre residencial i comercial. També han començat les obres de rehabilitació dels pisos dels mestres,
al costat de l’escola El Cim, amb pressupost municipal, d’uns 600.000 euros, per a 8 pisos de lloguer per a joves.

En l’àmbit cultural i de promoció econòmica i turística, dos esdeveniments s’encavalquen aquesta primavera: la segona edició del festival Llestrescena, amb un mosaic d’activitats i actuacions lluïdes, amb suport de la Institució de les Lletres Catalanes i la Diputació de Barcelona. I ja tenim programada, la primera setmana de maig, la VI edició del Maridatge dels Sentits: perfum, flors i enogastronomia, que inclou el VI Concurs Internacional de Perfumeria Mouillette d’Argent. L’enhorabona a la Regidoria de Cultura per aquestes iniciatives i per les activitats programades per a tots els públics!

Gràcies, de cor, als meus companys i companyes de govern municipal per a aquests 4 anys de gestió municipal compartida, amb encerts i errors, però havent passat pels efectes de la pandèmia, que ens va condicionar els dos primers anys de mandat. I gràcies infinites al personal municipal per l’acompanyament professional i tècnic. I agraïment a la ciutadania pel suport rebut al llarg de 14 anys d’alcalde de Teià. Ha estat un veritable honor per a mi, al servei dels teianencs i teianenques, i del país.

 

Ajuntamentdeteia