SERVEIS

 

Butlletí 145   [maig de 2022]

Quan surti aquest Butlletí Municipal estarem a les portesdel V Maridatge dels Sentits: Perfum, flors i enogastronomia,en un format consolidat gairebé recuperat després de dos anys de pandèmia. I, per tant, també del V Concurs Internacional de Perfumeria Mouillette d’Argent, un referent en el sector de la perfumeria d’autor que ha arrelat i ha singularitzat Teià gràcies al lideratge del Beauty Cluster de Barcelona i Ainea Perfums. I una novetat que se’n desprèn: gràcies a la direcció del Dr. Josep de Haro Licer, especialista en Sensorialitat, anirem desplegant al llarg de 2022 i 2023 un projecte per convertir Teià en el primer poble que, de forma global, participa en la construcció d’un patró sensorial i olfactiu amb la col·laboració de tota la població, amb un mapa olfactiu territorial.

En matèria d’habitatge protegit ja tenim aprovat el projecte de rehabilitació dels pisos de mestres, que seran de lloguer per a joves, amb un pressupost de 480.000 euros i el suport del Programa General d’Inversions de la Diputació de Barcelona. I també estem treballant amb INCASÒL per als 18 pisos de lloguer en règim general al solar del Blanqueig, entre Puigoriol i el passeig dela Riera. La sentència contra el POUM limita la capacitat d’actuació en matèria d’habitatge protegit, però ja estem treballant amb la Generalitat en les normes urbanístiques supletòries amb caràcter d’urgència, per a una vigènciade tres anys, i en breu començarem els treballs del nou POUM, ara que ja disposem d’un ajut de la Diputació.

També aprofito l’avinentesa per a felicitar la Regidoria de Cultura per la iniciativa reeixida del festival de teatre i literatura Lletrescena i pels actes de la Setmana Cultural a l’entorn de Sant Jordi!

 

Ajuntamentdeteia