SERVEIS

 

Butlletí 143   [Novembre de 2021]

Amb la represa del curs polític i del curs escolar, us adreço aquesta salutació i algunes informacions a les portes de la tardor.

Al juliol ja us vam informar del nou servei d’autobús de Teià, el Masnou i Alella a Badalona i a l’hospital de Can Ruti, un servei que, amb el suport del Govern de la Generalitat, ha d’anar a més, com la línia C8 a Barcelona, molt millorada. Aquesta mesura pel transport públic ha precedit l’alliberament dels peatges de la C-32 per part del Govern i l’anunci del projecte de connexió directa de Teià amb la C-32 i la rotonda de la Creu Roja i el Caprabo amb l’N-II, dos projectes que hauran de ser una realitat abans de final de 2026.

Aquest estiu hem viscut millores al poble a la piscina municipal de Sant Berger i l’obertura al públic de la pista de l’AE Teià, que ja té la vida esportiva i social recuperada. I ara des del govern municipal ens toca treballar per l’habitatge protegit dels vuit pisos dels mestres, amb el projecte executiu ja encarregat, i els divuit pisos de lloguer del Blanqueig, que també estem planificant.

Per altra banda, la sortida de la pandèmia i el retorn progressiu a la normalitat, encara amb mesures de protecció i prevenció, ens ha permès l’èxit dels concerts de la Remor i al setembre la represa de l’activitat educativa, que hem de cuidar i molt, com també el retorn a la normalitat en la restauració.

I som a les portes de la Festa Major de Sant Martí, que viurem amb relativa normalitat i algunes restriccions, gràcies especialment a la Comissió de Festes i la Regidoria de Cultura. Tinguem la capa a punt, tal com ens convida el programa original que rebreu a casa!

 

Ajuntamentdeteia