SERVEIS

1. Informació del titular del lloc web http://www.teia.cat

Identitat: Ajuntament de Teià
Domicili: Pere Noguera, 12 • 08329 Teià
C.I.F .: P0828100H
E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Telèfon: 93 540 93 50

Delegat de Protecció de Dades: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


2. Objecte

Mitjançant aquest lloc web, l’Ajuntament de Teià busca proporcionar informació actualitzada i de qualitat sobre les activitats i serveis que presta. La informació que es difon a través d'aquesta web és la vigent en el moment en què es publica i s'anirà actualitzant amb la major celeritat possible. L'actualització de la informació facilitada per tercers serà responsabilitat de la persona o entitat proveïdora. L'Ajuntament de Teià vetllarà perquè els proveïdors d'aquesta informació garanteixin la seva actualització.

L’Ajuntament de Teià controlarà que la informació que es difon és completa, veraç, precisa, útil i accessible, i que compleix els requisits de qualitat que preveu la legislació vigent.

L’Ajuntament de Teià es reserva el dret de modificar en qualsevol moment i sense previ avís el contingut de la web, aquest Avís Legal general i qualsevol altra advertència legal específica, així com les condicions d'ús o la política de privacitat que per a cada tractament de dades de caràcter personal puguin ser-li aplicables al web http://www.teia.cat

3. Termes

L'ús d'aquest lloc web li atribueix la condició d'usuari del lloc web (en endavant "usuari") i implica la plena acceptació, i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís legal, en la versió publicada per l’Ajuntament de Teià en el mateix moment en què l'usuari accedeix al lloc web.

L'usuari es compromet a utilitzar el lloc web, els seus continguts i serveis, de conformitat amb la llei i el present avís legal. A aquest efecte, l'usuari ha d'abstenir-se d'utilitzar qualsevol dels serveis amb fins o efectes il·lícits, prohibits o lesius dels drets i interessos de tercers. L'usuari no ha de fer un ús indegut del lloc web mitjançant la introducció intencionada en el mateix de virus, troians, cucs, bombes lògiques o qualsevol altre programa o material tecnològicament perjudicial o nociu. L'usuari no intentarà tenir accés no autoritzat al lloc web, al servidor en què aquest lloc es trobi allotjat o a qualsevol altre servidor, ordinador, equip o base de dades vàlida pel lloc web. L'usuari es compromet a no atacar el lloc web a través d'un atac de denegació de servei o d'un atac de denegació de servei distribuït.

4. Enllaços

La publicació d'enllaços a llocs web d'altres entitats no comporta cap control per part de l’Ajuntament de Teià del contingut d'aquests altres llocs web. En cas que l'usuari detecti que algun d'aquests continguts pugui ser contrari a la llei o que lesioni bens o drets d'un tercer, pot posar en coneixement de l’Ajuntament de Teià enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., per tal de dur a terme les accions que corresponguin.

L’Ajuntament de Teià admet que es puguin realitzar enllaços al seu lloc web sempre que es facin a la pàgina d'inici i no es realitzin pràctiques de framing (el framing és una tècnica per la qual quan els usuaris fan clic a un enllaç, el seu contingut apareix a la web d'un tercer donant la impressió que pertany als continguts d'aquesta pàgina).

5. Drets propietat intel·lectual

La totalitat del lloc web: text, imatges, botons, arxius de software, combinacions de colors, així com l'estructura, selecció, ordenació i presentació dels seus continguts es troba protegit per les lleis espanyoles i internacionals sobre propietat Intel·lectual.

En cap cas permetre l'accés al lloc web implica cap tipus de renúncia, transmissió o cessió total ni parcial dels drets atorgats per la legislació espanyola i internacional sobre propietat intel·lectual. Per tant, la reproducció (excepte la descàrrega temporal des del lloc web al disc dur de l'ordinador de l'usuari o als servidors proxy), la còpia, l'ús, la distribució, la reutilització, l'explotació, la realització de segones còpies, l'enviament per correu, la transmissió, la modificació, la cessió o qualsevol altre acte que es faci amb la totalitat o part de la informació continguda en el lloc web que no hagi estat expressament autoritzat pel titular dels drets d'explotació queden prohibits.

L’Ajuntament de Teià és la titular dels drets de propietat intel·lectual i ostenta les llicències d'ús necessàries de tots els elements que configuren el lloc web per al seu ús i explotació a través del mateix.

6. Drets propietat industrial

Les marques, logotips, adreces d'Internet que apareixen al lloc web estan protegits per la legislació vigent aplicable. L'ocupació dels mateixos i, especialment la seva alteració, queda prohibit, llevat que hi hagi un consentiment previ per escrit per part de l’Ajuntament de Teià.

7. Protecció de dades

Veure la Política de protecció de dades.

8. Cookies

Veure la Política de cookies.

9. Xarxes socials

Posem en el seu coneixement que estem presents en Xarxes Socials. El tractament de les dades que es realitzi de les persones que es facin seguidores (i realitzin qualsevol vincle o acció de connexió a través de les Xarxes Socials) de les pàgines oficials de l’Ajuntament de Teià, en les xarxes socials, es regirà per aquest apartat , així com per aquelles Condicions d'ús, Polítiques de protecció de dades i altres normatives d'accés, ús i similars pertanyents a la referida xarxa social, de les que l'usuari de les xarxes socials, ja hi haurà acceptat. L’Ajuntament de Teià, tractarà les seves dades amb les finalitats d'administrar correctament la seva presència a la xarxa social que correspongui, informar d'activitats i serveis que presta, o de tercers que puguin estar relacionats amb la nostra activitat, així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les Xarxes Socials puguin permetre.

10. Durada

L’Ajuntament de Teià tindrà dret a modificar els termes i condicions aquí estipulats de forma unilateral, total o parcialment. La vigència temporal d'aquest avís legal coincideix amb el temps de publicació en aquest lloc, fins que sigui modificat de forma total o parcial per l’Ajuntament de Teià.

L’Ajuntament de Teià podrà donar per acabat, suspendre o interrompre unilateralment, l'operativitat d'aquest lloc web, sense possibilitat de sol·licitar cap indemnització per part de l'usuari.

Revisió 22 maig 2018

Ajuntamentdeteia