Eines de participació

Per a participar en qualsevol àmbit de la regidoria de Cultura només t’has de posar en contacte amb la tècnica i t’explicarà les opcions que tens, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Els grups organitzats que estan en funcionament són:

Consell Municipal de Cultura

Es va crear l’any 2008 amb l’objectiu d’esdevenir un referent social per a la participació cultural, afavorir que la política cultural de l'Ajuntament s’adeqüi als interessos de les entitats i en definitiva dels/de les vilatans/es i enriquir amb propostes d’actuació el seu desenvolupament.

Consulteu més avall el reglament

Comissió festes

Grup format per entitats i persones a títol particular que es troba per a col·laborar ne l’organització de les festes locals, Reis, Setmana Cultural o Festa Major per exemple.

Comissió exposicions

Grup reduït de persones interessades en l’art que programen les exposicions  que es fan a la Casa Municipal de Cultura La Unió.

Banda municipal de Música

Si saps música i toques algun instrument i tens ganes de formar part de la Banda pots passar per qualsevol assaig i parlar amb la directora, segur que tronem un forat per a tothom. Assagen tots els dijous a les 20.30 h a la CMC La Unió


Ajuntamentdeteia