SERVEIS

La Banda Municipal de Teià

Banda municipal teià

La Banda Municipal de Teià és una formació creada per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Teià l'any 2014. Té la seva seu a la Casa Municipal de Cultura La Unió i realitza els seus assajos els dijous de 21 a 22.30h. És gratuita per a tots els músics i està dirigida per la  musicòloga teianenca Paula Moya Viñas, que és qui imparteix els assajos.

banda municipal de TeiaEl projecte BMT és obert a tots els músics que en vulguin formar part i, entre d’altres activitats, realitzarà concerts en els diferents actes que des de la regidoria es programin (Festa Major, Setmana Cultural, Nadal, 11 de setembre, etc) així com altres bolos i actuacions que en puguin sorgir. La BMT a més a més, està oberta a col.laboracions amb activitats realitzades per a entitats teianenques que puguin requerir la seva participació.

Si tens més de catorze anys, saps llegir partitures i vols formar part de la Banda Municipal de Teià; si toques el violí, el saxo, la tuba, el violoncel, el trombó, percussió o qualsevol altre instrument i vols que Teià soni ben fort; si estàs desitjant integrar-te en el projecte BMT posa’t en contacte amb la Casa Municipal de Cultura enviant un e-mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
Vine, que et sonarà!


Ajuntamentdeteia