SERVEIS

 

Butlletí 152   [Maig de 2024]

Estimades veïnes i estimats veïns, és un honor per a mi dirigir-me a tots vosaltres a través d'aquest Butlletí municipal per compartir informació important sobre la nostra vila.


Per començar, vull destacar els recents esdeveniments i les iniciatives que hi han tingut lloc. Hem vist un increment en la participació ciutadana en els pressupostos participatius i també en el desenvolupament del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM), així com un notable èxit en les activitats culturals i esportives organitzades per les diverses regidories i entitats.


Durant aquest mes de maig es realitzarà el sorteig dels pisos per a joves de Teià i estic molt orgullosa de poder tirar endavant la seva adjudicació i gestió gràcies a la feina i al compromís dels treballadors i treballadores de l'Ajuntament.


És important destacar també els esforços continuats per abordar les preocupacions d'alguns convilatans i donar resposta als reptes que enfrontem.


Actualment, s’ha contractat un suport administratiu per donar sortida a tots els expedients acumulats des del 2022 en la bonificació de l’IBI per les plaques solars, avancem cada setmana a un bon ritme perquè tothom pugui gaudir
del seu benefici. A més a més, des dels serveis jurídics interns i externs de l’Ajuntament es treballa per donar sortida al problema de la situació de l’Escola Bressol Municipal per poder fer una ampliació de places dissenyant un projecte des dels Serveis Tècnics.


Finalment, vull expressar el meu agraïment a tots els teianencs i a totes les teianenques pel suport i escalf que em feu arribar a l’Alcaldia.


Us convido a continuar connectats amb l'Ajuntament a través dels nostres canals de comunicació oficials per estar al corrent de les últimes novetats i esdeveniments. La vostra participació és fonamental per al futur del nostre estimat Teià.

 

Ajuntamentdeteia