SERVEIS

 

Butlletí 149   [juliol 2023]

És un plaer adreçar-me a tots vosaltres per primera vegada com la primera alcaldessa de la història de Teià, i assegurar-vos que el nou mandat ja ha començat amb la força,el compromís, la il·lusió i la responsabilitat que us vàrem prometre. Faré perquè aquest consistori en clau femenina enorgulleixi totes les dones en especial i tots els teianencs en general.

Definitivament, el municipi ha pujat al carro de la història dels drets i les oportunitats per a tothom sense distinció de gènere. Representant tot l’equip de govern, m’alegra comunicar-vos que ja hem posat fil a l’agulla de valent per tal de dur a terme la comesa. Hem encetat aquest mandat fidels al nostre tarannà proper i resolutiu, fidels a la promesa de treballar amb constància i generositat, i partidaris de la cohesió i l’acord. Comencem a donar resposta a les necessitats més urgents detectades a dins i a fora de l’Ajuntament, com la millora de l’organització i l’eficiència internes. Abordem els programes, els projectes, les idees i els objectius previstos a fi i efecte d’executar-los tan aviat com sigui possible; per exemple, les actuacions i les obres de manteniment i restauració en edificis i via públics, o les iniciatives socials i culturals.

Valorem les millors opcions per a les sol·licituds i les peticions com la d’un Teià net, ordenat i harmoniós, de forma que espuguin materialitzar.

I amb això, convido tothom a la participació i a fer vida al poble perquè Teià bategui fort. Continuo amb la determinació que totes les persones em pugueu traslladar les vostres necessitats i suggeriments deprimera mà i a viva veu. Vull un Ajuntament accessible i obert.

El futur de Teià no es construirà en un dia, però sí que el construirem tots plegats dia a dia.

 

Ajuntamentdeteia