Apreta intro per cercar
93 555 12 34

Comencen les obres de l’skatepark de can Llaurador

Imprimir correu electrònic

obres skateparkAquest dilluns, 6 de novembre, van començar les obres de construcció de la futura pista de patinatge de can Llaurador “per tal de fer un parc més complet on puguin practicar-se esports urbans, incloses les diferents metodologies del freestyle”.

La Junta de Govern Local celebrada el passat 30 de març va aprovar-ne definitivament el projecte, posteriorment va licitar-ne l’execució i finalment, en sessió celebrada el 19 d’octubre, va adjudicar-la a l’empresa Vulcano Skateparks SL per un import de 103.295 euros (IVA inclòs). El projecte, que forma part de l’arranjament integral del parc de can Llaurador, compta amb una subvenció de 101.781 euros de la Generalitat a través del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC).

Pla de treball

En aquests moments, l’empresa adjudicatària ha delimitat el recinte de treball amb tanques provisionals i ha iniciat el moviment de terres per adequar i compactar la superfície sobre la qual es construirà la llosa de formigó.

La pista tindrà unes dimensions rectangulars de 30 per 20 metres, aproximadament, i inclourà diversos elements tècnics, com un volcà, una piràmide, una espina, una corba, un rainbow i diferents extensions.

Amb aquesta actuació es pretén integrar les diferents modalitats d’esport que poden interactuar en un espai d’aquestes característiques (skate, patins, bicicletes, patinets...), amb diferents zones d’aprenentatge i de nivell tècnic. La proposta pretén ser prou atractiva i inclusiva alhora per tal de generar un nou punt de trobada per als joves i les persones que practiquen aquestes disciplines esportives.

D’acord amb l’oferta presentada per l’empresa, es preveu que els treballs quedin enllestits en sis setmanes, en comptes dels dos mesos inicialment previstos. Es tracta d’una de les dues millores que l’empresa adjudicatària ha incorporat a la seva oferta.

La segona millora fa referència al termini de garantia, que amplia d’1 a 3 anys la fiança per a tota la obra i els elements propis de l’skatepark, com ara les baranes, els copings i les rampes.

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat