Imprimir aquesta pàgina

Jornada sobre ocupació en el sector de la construcció sostenible i les energies renovables

16 Setembre 2022 ~

cooperativismeDesprés de les primeres jornades celebrades l’any passat, l’Ajuntament del Masnou i l’ateneu Coop Maresme organitzen el 21 de setembre una nova sessió d’emprenedoria social i cooperativisme titulada Nous models de ciutat, noves oportunitats en l’economia social i solidària.

La iniciativa s’emmarca dins el programa Treball, Talent i Tecnologia i coincideix amb el desplegament del projecte Construcció Tecnosostenible al Maresme que duen a terme deu municipis del Baix Maresme –incloent-hi l’Ajuntament de Teià–, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Per aquest motiu, l’activitat se centrarà en el sector de la construcció. S’hi tractaran els principals canvis i millores en les maneres de treballar, així com les oportunitats laborals dins del sector. La trobada tindrà lloc a la Sala de les Lletres de l’Edifici Centre, de 9.30 a 13.30h.

La jornada s’adreça a persones i empreses ja vinculades a la construcció i també a d’altres que el veuen com un sector atractiu on treballar o autoocupar-se dins el sector de l’edificació sostenible i l’eficiència energètica.

Programa

La jornada d’enguany s’iniciarà amb una xerrada sobre L’economia i l’emprenedoria socials com a oportunitat d’ocupació, a càrrec d’Albert López, guanyador del Premi d’Emprenedoria Jove del 2019, seguida d’una taula rodona sobre L’impacte ambiental de la construcció i les alternatives sostenibles al sector, amb la participació de les cooperatives Arç, BioHabita! i CelObert.

La sessió es clourà amb una xerrada sobre Habitatges i energies sostenibles: exemples reals d’èxit en què La Dinamo, Som Energia i Sostre Cívic explicaran diversos casos pràctics.

Inscripció gratuïta

La participació a la trobada és gratuïta, però cal apuntar-s’hi prèviament a través del formulari que trobareu en aquest enllaç.