Govern Obert

Atenció a la ciutadania

Catàleg de tràmits

Casament civil

Sol·licitud per celebrar la cerimònia de casament civil a l'Ajuntament.

Les cerimònies de matrimoni civil a l’Ajuntament de Teià seran celebrades per l’Alcaldessa o regidors/es de la corporació municipal en qui es deleguin, a la sala de Plens de l’Ajuntament.

Els casaments civils celebrats al Jutjat de Pau de Teià seran oficiats pel Jutge de Pau titular o suplent, a la sala de Plens de l’Ajuntament o despatx del Jutjat de Pau de Teià, depenent del nombre d’assistents.

Per celebrar el matrimoni civil previament caldrà obtenir autorització a través d’expedient tramitat a a l’Oficina Col.laboradora del Registre Civil de Teià, per a la qual cosa es requereix que un dels membres de la parella estigui empadronat a Teià.

Celebració:

La celebració del matrimoni civil pot tenir lloc al mateix municipi on es tramiti l’expedient d’autorització o bé en un altre de diferent.

Les celebracions poden ser oficiades en els següents dies i horaris:

  • L’alcaldessa o regidors/es, divendres tarda (18 h aprox.) o dissabtes migdia (12:30h. )
  • El Jutge de Pau titular o suplent, de dilluns a divendres, a les 13:30
  • Les celebracions autoritzades fora de Teià, s’oficiaran pel Jutge de Pau titular o suplent, els últims divendres de cada mes, a les 13:30

Aquest acte no es celebra al mes d’agost. Aquest calendari pot estar subjecte a variacions.

Preu

Taxa a abonar abans del dia de la celebració per ús de la sala de Plens:

  • Per a persones empadronades al municipi: 20,80 €
  • Per a persones no empadronades al municipi: 104,00 €

Observacions:

  • Si hi ha     descendència     comuna,     aportar     el     Llibre     de        Família.
  • L'acte dels matrimonis civils consistirà en: la lectura dels articles del Codi Civil, el consentiment, l'intercanvi dels anells, si s'escau, i la signatura dels contraents i els dos testimonis a l'acta Els assistents a la celebració seran els contraents i els dos testimonis, podent assistir convidats fins un màxim de 20 persones,    aproximadament.
  • La modificació de la data de celebració del matrimoni civil no suposarà una nova responsabilitat tributària (sempre que hi hagi disponibilitat a l'agenda corresponent) a través del Registre Civil

Formes de tramitació:

  1. Presencial, amb cita prèvia a L’OFICINA COL.LABORADORA DEL REGISTRE CIVIL DE TEIÀ, ubicada al mateix edifici de l'Ajuntament de Teià,

c. Pere Noguera, 12, telèfon 93 555 12 34, extensió 105. Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Horari: de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores

  1. Mitjans electrònics, via seu electrònica de l’Ajuntament de Teià, a través d’instància genèrica, acompanyant autorització de matrimoni civil o bé formulari de sol.licitud d’autorització de matrimoni degudament emplenada i signada telemàticament.

Instància a presentar presencialment
Tramitar online

Podeu realitzar aquest tràmit online prement el botó

Ajuntamentdeteia