banner-aromateia.png

AromaTeià és un projecte participatiu promogut per l’Ajuntament de Teià, dirigit pel Dr. Josep de Haro, otorrinolaringòleg i membre del Grup Interdisciplinari d’Investigació i Assessorament de la SensoPercepció (GIIASP), el Beauty Clúster i AINEA perfums.

L’objectiu és convertir Teià en el primer poble de l’olfacte: un poble que olora i en té consciència, i que de manera transversal treballa aquest sentit, amb la complicitat de tota la població.

Per això, i amb l’ajut d’enquestes com aquesta, tallers i activitats, permetrà crear tres mapes: un sobre la predominança sensorial del municipi, un altre d’olfactiu i un tercer que estableixi les olors més característiques de l’entorn quotidià (natura, espais públics, botigues...) i les aromes predilectes dels seus habitants. Proposem a les persones que hi vulguin col·laborar, a que participin realitzant aquest test. Hi ha 3 punts de votació fixes (Ajuntament de Teià - OAC, CMC La Unió i Farmàcia de Teià) i altres que seran itinerants però tots contindran el mateix test, per aquest motiu, només caldrà fer-lo una sola vegada.

El projecte es desenvoluparà durant el curs 2022 i 2023. A part de la vostra col·laboració fent els tests també podreu participar en conferències entorn la temàtica de les olors, programades durant aquest període que trobareu anunciades al web de l’Ajuntament de Teià.

logo_aromateia.jpg

NOTÍCIES

AGENDA

On realitzar el qüestionari?

Punts de realització del test

logosaromateia.jpg

Ajuntamentdeteia