Apreta intro per cercar
93 555 12 34

Ajuntament de Teià

Informació Institucional
Representants polítics, retribucions, normativa, empleats públics, etc
Gestió econòmica municipal
Pressupostos, Subvencions, contractacions, períodes de pagament, contractes ...
Participació ciutadana
Espais i mecanismes de participació ciutadana, tràmits i processos participatius

Un primer pas..

Des de fa algunes setmanes podem veure, durant bona part de les hores del dia, nenes, nens i també jovent de Teià jugant a Basket o a Futbol a la pista de l’AE Teià.

Estem contents, ja que veiem com una reivindicació històrica i que reco· llia el nostre programa electoral del 2019 “espais oberts per la pràctica esportiva”, s’ha dut a terme.

Després d’un procés llarg, més llarg del que tots hauríem volgut, la instal· lació ja està arreglada, i tot i que no es podran disputar partits oficials, ja està oberta als Teianencs com una instal· lació amb totes les garanties.

Agraïm l’aposta del Govern de fer un espai per a tots, però li demanem que vagi un pas més enllà i avanci de fase, adequant la instal·lació perquè s’hi permeti la disputa de partits ofici· als i puguem tornar a veure partits de Basket de competició.

I demanem també al govern que en· carregui l’estudi per a fer-ne de la pista l’aposta definitiva: una coberta retràc· til, que la converteixi en un espai multi usos polivalent d’estiu i d’hivern, per gaudir-ne d’activitats tot l’any, sense ingerències climatològiques. Sabem que és un pas més i que té un cost important, però totalment assumible avui en dia amb el romanent del que disposem. Si a més, es plantegés uti· litzar l’espai com a substitució de l’en· velat de festa major, el cost de l’obra seria compensat en pocs anys amb l’estalvi anual que representa actual· ment llogar un envelat.

I també es la nostra obligació, recor· dar a l’equip de govern que seguei· xen al seu calaix dos reivindicacions del jovent del poble, i que estaven al seu programa electoral, per tal que es posi fil a l’agulla i puguin dur-se a terme el més aviat possible: El rocò· drom i el SkatePark.

I ja per finalitzar, des de Gent de Teià volem desitjar-vos unes bones vacances i sobretot que sigueu pru· dents.


Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat