Apreta intro per cercar
93 555 12 34

Ajuntament de Teià

Informació Institucional
Representants polítics, retribucions, normativa, empleats públics, etc
Gestió econòmica municipal
Pressupostos, Subvencions, contractacions, períodes de pagament, contractes ...
Participació ciutadana
Espais i mecanismes de participació ciutadana, tràmits i processos participatius

Un final de legislatura “under construction”

Som a 8 mesos de les properes eleccions municipals, i com està passant a la majoria de municipis, els grups polítics ja han iniciat la campanya electoral. Aquest fet és fàcilment palpable pels vilatans, que ja noten i notaran tot un seguit d’obres que es duran a terme durant el propers mesos. A Teià, aquestes inversions just al final de la legislatura estaran suportades per l’excedent de romanent de tresoreria que hi ha a l’ Ajuntament, valorat en 986.000e, i que es veurà ampliat el proper any amb partides del nou pressupost. Aquest fet, deixarà poc marge de maniobra al nou consistori, que formarà govern al proper mes de juny.

Quan parlem d’ aquestes obres, no ens referim al soterrament del clavegueram de la riera, que ja ha entrat en la seva fase final i que és una obra totalment necessària, i gairebé tota subvencionada.

Als propers mesos ens trobarem amb l’adequació del camp de futbol de Sant Berger amb la posada de gespa artificial, l’arranjament de la pista de l’AE Teià, la pavimentació de carrers i arranjament de voreres de practicament totes les zones del Poble (zona de Sant Berger, Pi de l’Indià, zones de Vallmora i Garrofers, Molassa, Can Basols...).

Tot i que no estava previst inicialment, sembla que finalment canviaran també l’ instal·lació elèctrica de l’Escola el CIM, després de la insistència de Gent de Teià al passat Ple del mes de Juliol, on vàrem expressar la nostra preocupació arrel d’ un informa dels serveis tècnics que en considerava prioritària la seva execució.

- Som conscients que tots aquests deperfectes no s’han produït de cop en el últims mesos ?

- Que el poble tenia totes aquestes mancances d’equipaments i mobiliari urbà desde fa anys ?

- Que hagués passat si no es disposés de gairebé 1 milió d’euros de Romanent? No es admissible que sembli que els partits polítics només s’enrecordin de les necessitats del poble quan s’apropen les eleccions.

- Potser llavors el que caldria és fer eleccions cada dos anys enlloc de cada quatre.


Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat